Зошто им го даваме на децата кога предизвикува рак – ова е најотровната намирница

Сите знаеме дека виршлите може да бидат многу вкусни и брзо се подготвуваат.

Но, колку се полни со отрови, полни со животински хормони, полни со голема количина фекални материјали, па дури и пестициди и антибиотици кои се канцерогени, никој не размислува.

Виршлите се прават од животински отпад, тоа не е никаква тајна, значи да прецизираме, се прават од делови од животински органи кои не се јадат.

Индустријата никако не престанува да го произведува овој производ.

Оваа храна е нешто што никако не смее да им се дава на децата, покрај сите отровни состојки кои ги содржи.

loading...

КОМЕНТАРИ