Жестоко: Русин ја фати својата жена со љубовникот во ресторан

Љубовникот ниту го знааел ниту го познавал, а и не е многу виновен во целата ситуација. Според вработените во ресторанот, откако се случи она што се случи внатре, мажот ја одвлекол за коса жената надвор, ја ставил во багажникот на своето BMW и заминал во непознат правец.

loading...

КОМЕНТАРИ