Во брак се веќе 15 години: Помладата сопруга на водителот од „Ѕвездите на Гранд“ убавица (фото)

Сопругата на Војин Недељковиќ, водителот на Гранд, е секс-бомба, а помлада од него 18. години.

Меѓу нив има голема разлика во годините, но тоа не е никаков проблем. За својата сопруга Маја вели дека го освоила на прв поглед со убавината, и вели дека и денес по неа се вртат сите мажи на улица. Потоа сфатил дека има и одличен карактер, па одлучил да ја запроси.

Водителот ја запознал својата сопруга во телавизија РТС- каде Маја во тоа време била манекенка, а се појавила во телевизијата за кастинг на водители.

Тие двајцата имаа т 14- годишен син.

Еве како изгледа Маја, сопругата на познатиот водител:

loading...

КОМЕНТАРИ