ВИДЕО: 5 лесни трикови со спинер (fidget spinner)

Од ова видео ќе научите неколку лесни и основни трикови што многумина ги знаат.

Доколку сеуште не сте обезбедиле спинер, можете да нарачате ОВДЕ.

Погледнете го видеото:

loading...

КОМЕНТАРИ