Вака се игра спортска: Домаќинка добила пола милион во кладилница

Жените се право чудо особено кога станува збор за интуиција. Така, една домаќинка добила богатство обложувајќи се на имиња кои „добро и звучеле”.

Британка минатиот викенд уплатила спортска со клубови кои и звучеле убаво по името, па вложила една единствена фунта, а добила 574.278,41 фунти.

Од кладилницата велат дека не било прв пат таа на овој принцип да напише тикет.

Таа за последниот гол чекала до 92. минута.

loading...

КОМЕНТАРИ