TWITTER FEEDS

Памтам и не знам зошто не сакам да заборавам ...

„Секој човек греши – само неразумниот истрајува во својата заблуда.“ Цицерон

Бил Гејт спие по 5 саати секој ден.

ДЕЧКИ... ЈАС СУМ МАКЕДОНСКИОТ БИЛ ГЕЈТС!!1

Живот - тоа е уметност во се да се најде убавина и радост.

Ne moze sve da se definise, nemoguce je..
Neki osecaji, suze, osmeh tek tako izazvani..a vama znace sve..

الله يطول بعمرك ويحفظك ..🇰🇼

Јоце Панов - Одам на југ https://t.co/0FmrTbhf22

И најсилниот што трупа се у себе, ќе се распадне еден ден.

Инфраструктура немаме: патишта, пруги, аеродроми, интернет...
Тоа е основата за зајакнување на стопанството и странски инвестиции

Ако тројца простаци можат да не надгласат мене и Платон, јас во демократија не верувам.

Сократ

Веќе престанав да ги бројам деновите од кога те нема. Со грутка бол во себе, забележувам како времето го разнесува сето она што беше наше.

Не ме плашат времето ,далечината,новите жени,јас пак те љубам исто.

"The answers can be as clear as day, but if you keep looking for dark storm clouds, you will never see the sun of truth."

Crackle's ad-supported streaming is worth a second look: https://t.co/ir8NbbeiNF

Дара објави жешко селфи, коментарите се дека никогаш не била поперверзна! https://t.co/CvEQQDVnaF

A singal si ili vo vrska?
-Zavisi koj prasuva ;) ;) ;)

Контактот на душите е како магија, секогаш нешто чудно породува..... одново и одново.

Може ќе се опаметам некогаш и порано ќе ми текне дека имам обврски у 7 сабајле.

Прикажи повеќе...
loading...