Цезар салата и вино во друштво на сакана личност – совршен крај на денот

Ако сте љубител на Цезар салата, која е можеби најдобар лесен дневен, но и оброк за вечера, пробајте ја во ресторанот во Hotel Russia & spa. Вашата порција здравје е совршена за крај на денот во друштво со саканата личност. Поделете ги моментите на уживање во амбиент низ кој струи позитивна енергија.

Искористете ја убавата понуда која за Вас ја подготви тимот во ресторанот во Hotel Russia & spa. Нарачајте Цезар салата и добијте гратис чаша вино за неверојатно задоволство. Гастрономите во овој ресторан се грижат да ја оправдаат Вашата доверба и да Ви обезбедат најквалитетни оброци, со внимателен избор на секогаш свежи состојки.

Ресторанот во Hotel Russia & spa – инспирација за Вашите сетила која ќе Ве поттикне повторно да дојдете и да се сладите во големиот избор на специјалитети.

loading...

КОМЕНТАРИ