Тој е главната ѕвезда на свадбата: Неговата изведба ги засени и младоженците (Видео)

Видеото од “свадбениот настап” на едно мало момче од Србија е објавено на Фејсбук страната СиБ.хр, а на него можете да го видите момчето кое пее како никој да не го гледа.

За многу кратко време видеото го прегледале повеќе од 270.000 луѓе. Кога ќе го погледнете ќе ви стане јасно.

loading...

КОМЕНТАРИ