ТАЖНО: Коњ падна на улица, никој не им помогна на децата (ВИДЕО)

Нашата чудесна земја – е насловот на видеото кое најверојатно е снимено во Куманово и објавено на групата: Миленичиња – улични и домашни. Коментарите на присутните жални, погледнете го тажното видео:

 

loading...

КОМЕНТАРИ