СПОДЕЛУВАЈТЕ! Да помогнеме на малиот Антонио да ја победи леукемијата

Малиот храбар Антонио Мавров се бори против лимфоидна леукемија. Неговото семејство апелира на сите кои можат да помогнат за да се оствари лекување на Антонио во странство.

loading...

КОМЕНТАРИ