Се сеќавате на супер бабичка – уште е жива и погледнете како изгледа денес (фото+видео)

„Супер бабичка“ се снимала во периодот од 1985 – 1987 година. Вкупно брои две сезони од по 13 епизоди + божиќните бонус епизоди. Секоја епизода трае 30 минути, а серијата е направена според книгите на авторот Форест Вилсон.

Верувале или не, главната актерка која го портретираше ликот на супер бабичката е сè уште жива. Нејзиното име е Гудрун Уре, родена е на 12 март, 1926 година во Шкотска, а глумела до 2009 година.

Таа денес има 91 година, а едно од последните интервјуа го дала во 2006 година. Објавено е 10 години подоцна, во 2016 година. Како што може да погледнете, таа и покрај возраста изгледа одлично:

 

loading...

КОМЕНТАРИ