Се сеќавате на Неџла од „Кога лисијата паѓаат“: Денес е уште поубава и со најпосакуваниот маж до себе!

Љубителите на турските серии сигурно се сеќаваат на мега популарната турска серија „Кога лисијата паѓаат“. Поминаа неколку години откако оваа серија беше вистински хит кај нас, а оттогаш актерите од серијата ги видовме во многу други серии со слична тематика.

Веројатно не сте ја заборавиле убавата Неџла која беше една од трите сестри во семејството на Али Риза. Денeс Неџла или Фахрие Евџен е се уште посветена на актерската кариера, а освен тоа што жение може да и бидат љубоморни на убавината, сега има причина повеќе зошто би сакале многу дами да се најдат на нејзино место.

Имено, таа е саканата на турскиот заводник Бурак Озџевит кој стана познат по улогата на Али Бег.

Еве како изгледа денес убавата Неџла:

loading...

КОМЕНТАРИ