Се извлекува автобусот од несреќата кај Велес – сликата уште сведочи за трагедијата

Автобусот кај патарината во Велес и понатаму говори за трагедијата која ја потресе Македонија, кога среќата по враќањето од Грција се претвори во хорор. Пред околу еден час започна извлекувањето на автобусот, во кој загина една жена, а многумина беа повредени.

Автобусот како што пренесе 24вести, се извлекува со помош на кран.

Во него сеуште се наоѓаат личните предмети на патниците.

loading...

КОМЕНТАРИ