Рекреирајте тенис на отворените терени на „Теннис Парк“

Спортувајте и рекреаирајте се во текот на цело лето на терените на ТК „Теннис Парк”. „Теннис Парк“ располага со четири терени на земјена подлога кои секојдневно се одржуваат.

Закажете го својот термин на 070 385 021 и уживајте во играта.

Изнајмување на тениски терен од понеделник до петок од 08:00-14:00 часот е 300 денари, од 14:00-18:00 часот е 400 денари, и од 18:00-23:00 часот е 600 денари. Сабота и недела од 08:00-18:00 часот е 400 денари, а од 18:00-23:00 часот цената изнесува 600 денари.

По рекреирањето ви предлагаме да се одморите во нашиот кафе-бар „Теннис Парк” кој е лоциран веднаш до терените, крај реката Вардар.

Пријатната и релаксирачка атмосфера ве уверуваме дека ќе ви го направи денот поубав.

За повеќе информации посетете ја нашата веб страница www.scjanesandanski.mk, или следете нè на Facebook и Instagram.

loading...

КОМЕНТАРИ