Претскажувањето на Баба Ванѓа за периодов ќе ви ја заледи крвта

Баба Ванѓа е најпознатата јасновидка за иднината на светот. Почина во 1996 година, а сѐ досега се оствариле нејзините претскажувања за случувањата во светот. Поголемиот број од нив се шокантни, како катастрофата со нуклеарната подморница Курск 2000 година, терористичкиот напад во Њујорк 11 септември 2001 година, па дури и дека Барак Обама ќе биде 44. претседател на САД.
Обама, според претскажувањата ќе биде последниот активен американски претседател, по што ќе се дојде до несогласувања и поделба меѓу северот и југот, како во времето на граѓанската војна. Според нејзините претскажувања, САД полека ќе бидат надвладеани од Кина. Тоа ќе се случи во 2018 година што ќе значи пад на САД кога ќе биде уништена нејзината индустрија. Според Баба Ванѓа, европскиот континент по 2016 година ќе биде опустошен и лишен од каков било облик на живот; дека во Европа ќе биде искористено хемиско оружје од екстремисти и дека тоа ќе биде крајот.
За малку подалечната иднина, Баба Ванѓа претскажала дека гладот ќе биде искоренет во светот во периодот од 2025 до 2028 година. Таа го предвидува и клонирањето органи како најефикасен медицински третман во 2046 година. До 2066 година, САД ќе ја нападнат Европа, која е окупирана од муслимани, и ќе се обидат да го вратат Рим и христијанството. Во 2076 година во Европа ќе се врати комунизмот, кој ќе се прошири и на другите делови од светот.
loading...

КОМЕНТАРИ