Предупредување за сите – ако некој ви понуди приврзок на безниска пумпа не го земајте

Денес низ целиот регион се проширило предупредување на Фејсбук, кое може да влијае на вас, вашето семејство или било кој од вашите познаници кои имаат автомобил Имено, разбојници на бензиски пумпи им нудат на возачите евтини прврзоци за автомобил, кои можат да кријат чипови за следење.

Со малку труд, луѓето со лоши намери можат да дознаат каде се движите, местото каде што живеете или каде ги возите децата на училиште, а потоа тие информации да ги злоупотребат.

loading...

КОМЕНТАРИ