Поставил камера за да го фати натрапникот што му прави саботажи пред влезната врата, ја начекал комшивката (ВИДЕО)

Од оној од кого најмалку очекуваш ќе го направи најгнасното можно нешто.

loading...

КОМЕНТАРИ