Облините на најубавата Швеѓанка ги обожаваат пет милиони луѓе (Галерија)

Ана Њустром е познато име во светот на фитнесот. Таа на најдобриот можен начин го промовира вежбањето и здравиот дух, а во родната Шведска Ана ја нарекуваат најсеки жена.

Симпатичната девојка од Сокхолм ја почнала кариерата како фитнес инструкторка.

Многу брзо почнала да пишува и за здравата исхрана, а сега ги освоила симпатиите на луѓето и вон родна Шведска. Ја следат повеќе од пет милиони луѓе – особено бидејќи љубовта кон фитнесот и подарила облини од кои застанува здивот.

loading...

КОМЕНТАРИ