Нова видео песна од Каролина која ќе ве разнежни: И сите песни да стивнат, сите рози да се скинат, љубовта не исчезнува …

„За сите што ни се во срцата, а не се со нас…

И сите песни да стивнат, сите рози да се скинат, љубовта не исчезнува!

Се надевам дека ќе уживате во нашава топла приказна, прва од новиот албум што за Вас со огромна љубов го подготвуваме.“, напиша Каролина на нејзиниот Facebook профил и го сподели новиот сингл:

loading...

КОМЕНТАРИ