Нешто се готви…

Дека нешто се готви, нема збор. Тоа го потврдува и изгледот и облеката а и тоа дека се навистина активни во утрински часови. Четворицата млади пекари денес повторно брзаа и заради нивното брзање не успеваме да ги запрашаме и да добиеме информација околу тоа каде и што убаво се приготвува. Ќе следиме што се случува и соодветно ќе информираме.

loading...

КОМЕНТАРИ