Мислел дека лежи на јајце – кога ја поткренал го дочекало изненадување

Оваа кокошка пронашла, мало напуштено маче. Направила нешто што најдобро го знае – внимавала на него и го грееле под своите крилја.

Кога фармерот дошол да собере јајца, го дочекало изненадување.

А, благодарејќи на коошката, ова маче имало можност да преживее.

Погледнете сѐ во видеото:

loading...

КОМЕНТАРИ