Македонско девојче, со неверојатна страст за фудбалот (ВИДЕО)

Страста за фудбалот не познава граници. Во поново време, се поголем број девојчиња се заљубени во фудбалската игра, а Ана Милчевска дефинитивно е една од оние на кои фудбалската топка им е верен пријател.

Таа секојдневно ги подобрува своите фудбалски вештини, и сака да биде „фристајлер“…

Македонско девојче, со неверојатна страст за фудбалот (ВИДЕО)

loading...

КОМЕНТАРИ