Како да се спасите од бактериите во желудникот? (РЕЦЕПТ)

Бактериите во желудникот се многу честа појава денес, а лекувањето е долго и тешко. Од таа причина денес ќе ви презентираме еден доста ефикасен лек.

Рецепт:

Во стаклена тегла ставете суви смокви и прелијте ги со непреработено маслиново масло. Ова треба да отстои 40 дена и после треба да се употребува. Секое утро јадете по една смоква, а пожелно е да конзумирате и по една лажица од маслиновото масло. Излекувањето да биде целосно, потребно е и исхраната да ја прилагодите со лекувањето. Јадете храна без зачини, да не биде љута, кисела, избегнувајте ги сувомеснатите производи и најмногу јадете свежа храна.

Искуствата околу комбинацијата со смоквите и необработеното маслиново масло се големи и позитивни. За оваа комбинација се вели дека помагаат во лекување на хемороиди, цревни заболувања, затвор, бронхитис, астма и др.

loading...

КОМЕНТАРИ