Го малтретирала со години – Еве како овој дечко конечно и се одмазди на девојката! (видео+фото)

Шегите на овој пар, понекогаш се претвораат во сурова борба на еден спрема друг.

Иако не е секогаш толку лошо, понекогаш е забавно да се видат некои добри шеги. Но, ова не е такво видео!

Овој човек со години девојката го малтретирала и никогаш не добил шанса да и врати со иста мера – на пример, кога му стави супер лепак на шапката!

Конечно, тој го најде совршениот момент: И стави супер лепак на тоалет капакот и се залепи за неа додека вршеше голема нужда!

Колку некој сурово изгледаше тоа, да не и дозволи да се избрише?

Погледнете што се случи…

КОМЕНТАРИ