Еве што ќе гледате во новата 15 епизода од третата сезона на ,,Фчерашни Новости,,

Во првата епизода во новата 2018 година, „Фчерашни новости“ направи еден голем чекор зад сите. Екипата нѐ потсети што сѐ се случуваше изминатата година и што ја одбележа 2017-та со голема „Фчерашни“ ретроспектива.

Еве на што се не потсетија „Фчерашни новости“:

– Како започна 2017 година?

– Се случуваше ли нешто минатата пролет?

– Каков живот дојде со новата Влада?

Уживајте!!!!

loading...

КОМЕНТАРИ