Добро погледнете ја сликата и одговорете кој ја скрши вазната?

Добро погледнете ја оваа слика, па кажете што мислите вие – кое дете ја скрши вазната? Одговорот ќе открие многу работи за вас! Ако сметате дека сте го нашле виновникот, погледнете ги и одговорите:

Детето А: Ако го одбравте ова дете, многу сте внимателни и вонредно фокусирани. Вам не ви бега ниту најситниот детаљ, па затоа сте исклучително почитувани во работната средина. Од друга страна, поради тоа понекогаш им сте напорни на пријателите и семејството.

Детето Б: Ако ја избравте најстарата ќерка, вие сте многу чувствителна личност која има неверојатна способност за емпатија. Сето она низ кое поминуваат вашите блиски како и самите да го доживувате, па вие сте им првиот избор за „рамо за плачење“ на сите во вашата околина.

Детето Ц: Ако го избравте момчето со таинствен израз на лицето, вие сте роден водач. Добро знаете кога да ги земете уздите во свои раце, а кога нешто ќе одлучите, нема сила што може да ве помести од патот што сте го зацртале за себе.

Детето Д: Ако ја избравте најмалата ќерка, на вас можат да се потпрат сите во секој момент. Вие сте столб на своето семејство, исклучително сте внимателни, организирани и ништо не заборавате. Без вас сите би биле многу поизгубени.

loading...

КОМЕНТАРИ