Дали би посетиле места како овие?

1. Патот Кери, Ирска

1

2. Градот Припјат, Украина

2

3. Замокот “Калавантин Дарг”, Индија

3

4. Паднатиот авион “Пегас”, Антарктида

4

5. Хинду храм ”Анкор Ват”, Камбоџа

5

6. Морските кули Maunsell Sea Forts, Англија

6

7. Замокот Бодиам, Англија

7

8. Јахтата “Синкен”, Антарктида

8

9. Ракетна фабрика, Русија

9

10. Театар “Лаундејл”, САД

10

loading...

КОМЕНТАРИ