Братот ја тестира новата сирена: Ако ја разбуди помалата сестра која заспала на задното седиште, добра е :)

Ова и мечка од зимски сон ќе разбуди, а камо ли да ти свирне во непосредна близина.

loading...

КОМЕНТАРИ