Бендот „Replay“ објави видео запис ,,Ти си Мојот сон’’ со која настапија и се класифицираа во финалето на овогодинешниот Макфест

Ова е веќе познатата втора авторска песна „Ти си Мојот сон“ со која настапија и се класифицираа во финалето на овогодинешниот Макфест.

„Но, тука не застанавме. Излезе и видео записот на песната и се надеваме дека успеавме да го направиме по сечиј вкус. Благодарност до авторот на песната Влатко Илиевски, Бојан Дамјановски и сите кои учествуваа во овој видео запис“ изјавија од бендот Replay.

loading...

КОМЕНТАРИ