40 дена невестински Драма моменти (фото)

Најубавиот момент во животот е кога ќе ве побараат за жена. Од наредниот ден првото нешто што ќе ви дојде на ум е венчалниот фустан и гардеробата за вашите деверици за да во целост го направите тој ден магичен.

Драма студио дизајнираше 40 модни bridal креации за 40 дена невестински Драма моменти, потпишани од дизајнерката Ивана Кнез.

„Оваа година сакаме секоја невеста да има уникатен Драма фустан од соништата, пропратен со модни детали, како и нејзините најсакани, девериците да бидат облечени во тренди стил. Нашите пријатели ќе се погрижат за нивната шминка Drama Beauty на VD Make Up, слатка маса од вкусните торти и колачи Cookies&Cakes, фотографии и видео на FairyTale Photography, како и декорации и уникатни покани Sorelle Art Boutique, тука ни се и Denicija и Vezilka, Anabella Beauty Spot Macedonia.

Се што треба да направите е да закажете термин и да уживате во едночасовното Драма невестинско шоу“ велат од Драма.

За сите кои веруваат во среќен крај и вечна љубов да наздравиме во нивно име.

Видео: https://web.facebook.com/dramafashionmk/videos/1786839791379135/

КОМЕНТАРИ