20 години го чувале производот на МекДоналдс: Кога ја отвориле кутијата имале што да видат (фото)

Двајца мажи од Австралија посакале на светот да му покажат дека храната од Мекдоналдс не е добра.

Во далечната 1995 година, Кејси Дин и Едвард Џитси добиле неверојатна идеа.

Купиле хамбургер и помислиле:

“Зошто не би го сочувале овој хамбургер, па да видиме што ќе с еслучи со него по 20 години”.

“Го оставивме хамбургерот во кутија, а тој изгледа исто и по 20 години откако е направен”.

loading...

КОМЕНТАРИ